Австралија

Намалената миграција во Австралија е закана за нејзината економија

October 21, 2015 0

Последните истражувањата покажуваат дека намалувањето на бројот на населението, како и намалената миграција, можат да имаат сериозни последици по економијата на Австралија. Многу странци кои […]

Маркетинг

Custom Text