Австралија објави листа на дефицитарни кадри – можност за работна виза

Австралија неодамна ја објави т.н. Skilled Occupation листа (SOL), на која ги наведе дефицитарните професии од кои ќе има потреба во 2016 и 2017 година. Ова е одлична можност за оние кои размислуваат да најдат работа таму, бидејќи повикот е отворен до сите, без разлика на земјата од каде доаѓате.

Почнувајќи од 1 јули 2016, странците чија професија се наоѓа на листата, ќе можат да аплицираат за неколку типови на работна виза. Најмногу барани се ИТ експерти, електроинженери, архитекти, како и здравствени работници.

Во продолжение можете да ја видите целата листа

sol-page-001 sol-page-002 sol-page-003 sol-page-004 sol-page-005 sol-page-006

38 Trackbacks / Pingbacks

 1. female masturbation toys
 2. best p spot vibe
 3. pornhub
 4. naked
 5. Top Media Markt
 6. nude
 7. viagra pills
 8. rabbit ears toy
 9. realistic male masturbator
 10. rampant rabbit
 11. restaurant menu prices
 12. good restaurants near me
 13. Avast at the best price
 14. Microsoft Wholesalers
 15. skelaxin
 16. sex
 17. 먹튀검증 사이트
 18. 먹튀검증 사이트
 19. 메이저사이트
 20. 먹튀검증
 21. 릴게임 오션파라다이스
 22. http://www.pizzacouponcodes.net/
 23. VIAGRA
 24. free robux generator
 25. most realistic dong
 26. bitcoin gox
 27. sex
 28. xxx
 29. skelaxin
 30. apps for pc download
 31. apps for pc download full version
 32. 안전한 우리카지노계열
 33. best cbd capsules
 34. where to buy cbd near me
 35. penis enlargement
 36. rechargeable bullet
 37. anal play
 38. rabbit massager

Comments are closed.