Виена го има најдобриот аеродром во Европа

Престижното признание на „Airport Council International (ACI)“ годинава го доби виенскиот аеродром „Швехат“ кој беше прогласен за најдобар во Европа. Благодарение на задоволството на патниците, одличните услуги кои годишно ги користат од 15 до 25 милиони патници, како и коректниот однос кон своите 20.000 вработени, овој аеродром годинава се најде на првото место во конкуренција од 300 аеродроми во 84 земји во светот.

Директорка на асоцијацијата, Ангела Гитенс, ја врачи наградата на управата на виенскиот аеродром, а на доделувањето присуствуваа градоначалникот на Виена, Михаел Хаупл, и бројни претставници на деловните партнери, институции и авиокомпании.

Виенскиот аеродром спаѓа во 30-те најголеми аеродроми во светот. Минатата година овој аеродром ги пушти во употреба првите соларни системи кои со производство на еколошка енергија го намалуваат емитувањето на штетните CO2 гасови.

29 Trackbacks / Pingbacks

 1. how often should I masturbate
 2. cozaar
 3. Top Media Markt
 4. regulation
 5. warming vibe
 6. male stroker toy
 7. Free Windows activator
 8. anal dildos
 9. best dildo
 10. 먹튀 검증
 11. 안전놀이터
 12. 메이저사이트
 13. 먹튀검증
 14. 릴게임 바다이야기
 15. SPAM
 16. escort directory
 17. realistic dong
 18. porno
 19. porn
 20. Bond Back Cleaner
 21. apps free download for pc
 22. 안전놀이터
 23. 카지노사이트
 24. here
 25. pleasure bullet
 26. cock ring
 27. butt plug
 28. bali to gili
 29. how to use large dildo

Comments are closed.