За нас

Во потрага по подобра работа и живот, сѐ поголем е бројот на луѓе кои ја напуштаат државата и заминуваат во странство. Но, барањето работа не е едноставно. Заради недостигот на корисни информации на македонски јазик, група млади ентузијасти решија да формираат веб сајт кој ќе им помогне на сите оние што сакаат да дознаат нешто повеќе за вработувањето во странство. Емигрико нуди корисни информации за трајна, привремена или сезонска работа. Како да аплицирате за работа, дефицитарни кадри, потребни документи, квалификации, работни дозволи, дозволи за престој, добивање државјанство, програми за емиграција, лични искуства, нешто повеќе за животот во странство, како и интересни занимливости – сето тоа на едно место.

38 Trackbacks / Pingbacks

 1. Nike Outlet
 2. Yeezy Boost 380
 3. MLB Jerseys
 4. Yeezy
 5. Yeezy
 6. Yeezy UK
 7. Yeezy
 8. Nike Outlet
 9. Yeezy Shoes
 10. Yeezy Boost 350
 11. Yeezy
 12. Yeezy
 13. Nike Outlet
 14. Nike Outlet Store
 15. Basketball Jerseys
 16. Yeezy 350
 17. Pandora Jewelry
 18. Pandora Online Shop
 19. Pandora Canada
 20. NBA Jerseys
 21. Yeezy
 22. Nike Outlet
 23. Basketball Jerseys
 24. Adidas Yeezy
 25. Pandora Outlet
 26. Yeezy 380
 27. UGGS Official
 28. Human Race Shoes
 29. Pandora Jewelry
 30. Pandora Jewelry Official Site
 31. Cheap NBA Jerseys
 32. Yeezy Boost 350
 33. Nike Air Force 1
 34. Nike Air Force 1
 35. Nike Air Max 270
 36. Kobe Bryant Jersey
 37. http://www.wein-grandinger.de
 38. Pandora

Comments are closed.