Можност за Македонците да студираат и живеат во Австралија

На 12 септември оваа година, од 12 до 16 часот во хотелот Александар Палас ќе се одбележи настанот „Денови на образование во Австралија“. Доколку сте заинтересирани, можете да го посетите овој настан да дознаете повеќе информации околу студирањето во Австралија.

Влезот е слободен. Единствено треба да се регистрирате на следниот линк, за да добите потврда и е-билет кој ќе ви пристигне на вашата имејл адреса.

bridge-blue-avstralija

 

Следува и специјална лотарија со награди кои доаѓаат од Австралија.

27 Trackbacks / Pingbacks

 1. p spot vibrator
 2. royal cbd
 3. pulsating vibrator
 4. Cheap software
 5. regulations
 6. dildo
 7. anal plugs
 8. 먹튀검증
 9. 토토메이저
 10. 메이저사이트
 11. pizza coupons
 12. papa johns promo code
 13. escort directory
 14. how to use a dildo
 15. viagra pills
 16. personals
 17. legal
 18. apk free download for pc windows
 19. 검증사이트
 20. 검증사이트
 21. 우리카지노게임
 22. cbd near me
 23. 바다이야기
 24. cbd pills
 25. male enlargement toys
 26. transfer from bali to gili
 27. anal butt plugs

Comments are closed.