Огласи за сезонска работа во Грција 2017

Доколку сте заинтересирани за некој од наведените огласи, испратете мејл на info@emigriko.mk


Се бара келнерка со одлично познавање на англиски јазик за работа во хотел.
Локација: Крит
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара девојка за работа во таверна.
Локација: Тилос
Плата: 800 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара продавачка со ЕУ пасош и познавање на англиски и руски јазик.
Локација: Родос
Плата: 800 евра со обезбедено сместување, храна и осигурување

Потребни се две девојки за работа во snack bar.
Локација: Крит
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Потребни се две собарки со ЕУ пасош за одржување на неколку вили, со услов да имаат возачка дозвола и основно познавање на грчки јазик.
Локација: Китнос
Плата: 800 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара келнерка на возраст до 30 години која ќе помага и во кујна во ресторан.
Локација: Пелопонез
Плата: 700-900 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара куќна помошничка со искуство и познавање на англиски јазик.
Локација: Миконос
Плата: 900 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара келнерка до 35 годишна возраст и познавање на англиски или грчки јазик за
работа во интернет кафе.
Локација: Едеса
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Потребни се две собарки со ЕУ пасош.
Локација: Миконос
Плата: 900 евра со обезбедено сместување, храна и осигурување

Потребни се две келнерки со ЕУ пасош за работа во кафетерија.
Локација: Родос
Плата: 1000 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара помошничка за работа во кујна во таверна.
Локација: Хиос
Плата: 800 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара келнерка за работа во кафетерија.
Локација: Лефкада
Плата: 900 евра со обезбедено сместување и храна

Потребни се келнерка и девојка за работа во кујна, со основно познавање на англиски
јазик.
Локација: Арки
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара келнерка до 30 годишна возраст.
Локација: Крф
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара собарка со ЕУ пасош.
Локација: Парос
Плата: 900 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара келнерка со ЕУ пасош за работа во таверна.
Локација: Хиос
Плата: 800 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара девојка за работа во кафетерија.
Локација: Лефкада
Плата: 900 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара девојка за работа во таверна.
Локација: Крф
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара собарка со основно познавање на грчки јазик.
Локација: Аморгос
Плата: 800-900 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара девојка на возраст до 35 години и познавање наанглиски јазик, за работа во
кујна.
Локација: Крит
Плата: 600 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара продавачка со ЕУ пасош за работа во супермаркет.
Локација: Родос
Плата: 900 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара собарка со основно познавање на англиски јазик.
Локација: Крит
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Потребни се собарка и помошничка во кујна со ЕУ пасоши.
Локација: Родос
Плата: 800 евра со обезбедено сместување и храна

Потребни се келнерка и шанкерка со ЕУ пасоши за работа во кафич.
Локација: Крф
Плата: 1000 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара дечко со возачка дозвола А и Б категорија и ЕУ пасош за работа во Rent a car.
Плата: 1200 евра со обезбедено сместување и храна

Потребна е келнерка за работа во таверна.
Локација: Крф
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Потребни се две девојки за работа во кујна во ресторан.
Локација: Кефалонија
Плата: 800-900 евра со обезбедено сместување и храна

48 Trackbacks / Pingbacks

 1. male p spot massager
 2. vibrators for women
 3. royal cbd
 4. sex
 5. chicks
 6. laws
 7. Topmediamarkt.com
 8. sex
 9. viagra men
 10. x-rated
 11. high quality vibrator
 12. fake vagina
 13. rampant rabbit
 14. Best prices softwares
 15. streaming gratuit
 16. libertyvf
 17. best anal toys
 18. sex toys for beginners
 19. 먹튀검증사이트
 20. 안전놀이터
 21. 메이저사이트 추천
 22. 검증사이트
 23. 오션파라다이스
 24. 메이저사이트
 25. dominos promo code
 26. dominos coupons
 27. pizza coupon codes
 28. SEX
 29. grayphiny robux
 30. escort directory
 31. asic hardware bitcoin
 32. dildo
 33. xxx
 34. anime
 35. regulation
 36. porn
 37. casual encounters
 38. Property Management Cleaning
 39. Cleaners Melbourne
 40. apps download for windows 7
 41. apps download for windows 8
 42. laweekly.com
 43. cbd oil for sale
 44. penis enhancement
 45. vibrators and pregnancy
 46. gili island from bali
 47. using anal toys
 48. bunny vibrator

Comments are closed.