Намалената миграција во Австралија е закана за нејзината економија

October 21, 2015 A.M. 849

Последните истражувањата покажуваат дека намалувањето на бројот на населението, како и намалената миграција, можат да имаат сериозни последици по економијата на Австралија. Многу странци кои […]

Како да зборувате „австралијански“

July 16, 2015 A.M. 624

Џош Хокинс кој стана вистинска интернет сензација со неговото видео пред неколку месеци, овојпат на YouTube објави лекција за тоа како да зборувате „австралијански“. Забавното […]