Како да зборувате „австралијански“

July 16, 2015 A.M. 624

Џош Хокинс кој стана вистинска интернет сензација со неговото видео пред неколку месеци, овојпат на YouTube објави лекција за тоа како да зборувате „австралијански“. Забавното […]

Не добил виза зашто бил многу дебел

March 15, 2015 A.M. 597

Сигурно се сеќавате на приказната за Јужноафриканецот Алберт Бутенхјуз, кој пред скоро две години стана интернет сензација заради неговата невообичаена приказна – властите на Нов […]