Намалената миграција во Австралија е закана за нејзината економија

October 21, 2015 A.M. 850

Последните истражувањата покажуваат дека намалувањето на бројот на населението, како и намалената миграција, можат да имаат сериозни последици по економијата на Австралија. Многу странци кои […]

Миграциски агенти за Австралија

May 4, 2015 A.M. 789

Австралија е земја на имигранти, хармонично мултикултурно општество на стотици етнички и културни групи, како и најразлични јазици. За новите имигранти, Австралија претставува безбедно пристаниште, земја […]