Убавините на Алберта

February 12, 2016 A.M. 602

Една од најпросперитетните провинции на Канада, освен што нуди одлични услови за живот, изобилува и со многу природни убавини. Високите планини, бистрите езера и уникатната […]

Како се забавуваат Канаѓаните

March 20, 2015 A.M. 0

Снегот и ниските температури не ги спречува Канаѓаните да се забавуваат и да експериментираат со ладното време кое достигнува и до -45 Целзиусови степени. После видеото на […]