На странците им треба работа, на Атлантска Канада ѝ требаат работници

January 14, 2016 A.M. 641

Поради малите градови и пониската репутација, Атлантска Канада традиционално не привлече многу странци на својата територија ни во изминатата година. Емиграциските програми малку ги променија […]