Цветните тунели во Бон, Германија

April 26, 2016 A.M. 329

Секоја пролет, стариот дел од градот Бон се претвора во вистинска туристичка атракција. Црешовите дрвја засадени во 1984 година, расцутуваат претворајќи ги улиците во магични […]