Сезонска работа во Грција 2016

February 13, 2016 A.M. 297

Доколку сте заинтересирани за некој од наведените огласи, испратете мејл на info@emigriko.mk Се бара собарка со познавање на англиски јазик, за работа на Кефалонија. Платата […]

Сезонска работа – берење малини

July 4, 2015 A.M. 3

Интересот за берењето малини е особено голем во последните неколку години, пренесува српски Телеграф. Постои голема понуда и побарувачка, а на плантажите во Србија секојдневно […]