Работа во Бахреин

March 28, 2015 M.E. 616

Бахреин или официјално познат како Кралството Бахреин е земја составена од триесет и три острови содржани во архипелагот во Заливот. Дом е на повеќе од […]

Работа во Кувајт

March 10, 2015 A.M. 536

Поради заинтересираноста за работа во Кувај, во прилог објавуваме статија со огласи објавени од Caterer Global. Хотелите Marriott, Hilton и Holiday Inn, имаат потреба од […]