Најдобри портали за барање работа

August 3, 2015 A.M. 563

Американскиот портал „Хафингтон пост“ неодамна објави листа на веб страници кои нудат најдобро платени работни места, пренесува „Анадолу“. „Хафингтон пост“ наведе дека овие интернет портали […]

Стажирање во ROOSTERGNN за млади новинари

April 7, 2015 A.M. 607

ROOSTERGNN е непрофитна новинската агенција која ја промовира слободата на изразување и независното новинарство. ROOSTERGNN е секогаш во потрага по талентирани, млади новинари кои ќе […]

Работа за програмери

March 28, 2015 M.E. 584

Вортекс Софтверс е компанија која се занимава со дизајнирање, развивање, интегрирање и одржување на веб развој на апликации. Главни продукти и се софтверски решенија за […]

Оглас за вработување во UNHCR

March 26, 2015 A.M. 1013

Ако сте талентирани, професионални и имате страст за хуманитарна работа, ова е одлична можност да изградите кариера во UNHCR. Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве […]