Намалената миграција во Австралија е закана за нејзината економија

October 21, 2015 A.M. 33

Последните истражувањата покажуваат дека намалувањето на бројот на населението, како и намалената миграција, можат да имаат сериозни последици по економијата на Австралија. Многу странци кои […]

Како да зборувате „австралијански“

July 16, 2015 A.M. 26

Џош Хокинс кој стана вистинска интернет сензација со неговото видео пред неколку месеци, овојпат на YouTube објави лекција за тоа како да зборувате „австралијански“. Забавното […]