Кенгур залутал во Австрија

August 12, 2015 A.M. 0

Познатиот слоган „Нема кенгури во Австрија“ очигледно не е вистинит. Имено, еден Австриец бил изненаден кога видел кенгур во регионот Мулфител во северна Австрија. Мартин […]