Рекорден број на илегалци во Германија

July 15, 2015 A.M. 15

Германија периодов се соочува со рекорден број на странци кои нелегално престојуваат во земјата. Шефот на федералната полиција, Дитер Роман, изјави дека годинава биле приведени […]