Кој би посакал британско лето?

July 25, 2015 A.M. 0

Британците оваа година имаат типично лето – многу дожд, ветер и студ. Додека се спремаат за летен одмор, улиците низ Британија се поплавени, а метеоролозите […]

Топ 10 најпосетени држави во светот

July 4, 2015 A.M. 591

Според статистичките податоци на Светската туристичка организација, минатата година повеќе од милијарда луѓе патувале надвор од својата држава. А доколку се прашувате на чии аеродроми […]

Виза за Велика Британија

April 6, 2015 A.M. 694

Без разлика на тоа дали сакате да се преселите во Велика Британија или само да ја посетите оваа земја, важно е претходно да се осигурате […]