Сезонска работа во Грција 2016

February 13, 2016 A.M. 297

Доколку сте заинтересирани за некој од наведените огласи, испратете мејл на info@emigriko.mk Се бара собарка со познавање на англиски јазик, за работа на Кефалонија. Платата […]

62% кажаа ДА за Драхмата!

July 5, 2015 M.E. 26

Од досегашните пребројани резултати од референдумот што денеска се спроведе во Грција, во големо водство се гласачите кои гласале против плаќањето на долговите на Грција, […]

Сезонска работа во Грција

May 17, 2015 M.E. 404

Како и секоја туристичка сезона, така и оваа, Грција има потреба од работници. Секоја година во Грција на сезонска работа одат од 6000-7000 Mакедонци. Главно […]