Данска воведе двојно државјанство

September 3, 2015 A.M. 607

По неколку годишното лобирањето на иселеничките групи во Данска и организацијата „Данците Во светот“, двојно државјанство конечно ќе стане реалност во оваа држава. Во декември […]