Би живееле ли тука?

March 7, 2015 M.E. 21

Дубаи станува градот на иднината и ако некогаш сите сакаа да го посетат Париз или Рим, сега тоа е Дубаи. Еве една прекрасна фото збирка […]

Вистината за Дубаи (испратена статија)

March 7, 2015 M.E. 34

Пред да заминете во арапскиот свет, треба многу да внимавате преку какви агенции/сајтови барате работа. Во прилог објавуваме вистинска приказна за голготата која ја преживеала […]

Скијање во Дубаи

March 4, 2015 A.M. 622

Ништо не е невозможно кога е во прашање Дубаи, па ни ски-центар среде пустина. Дубаи е еден од најпопуларните градови во светот, каде од плажа, […]