Младите сè помалку мислат на иднина во Македонија

January 26, 2016 A.M. 591

Бесперспективноста, сиромаштијата, длабоката политизираност се факторите кои го мотивираат иселувањето на младите. Студијата на Фондацијата Фридрих Еберт само потврдува дека Македонија е соочена со егзодус […]