Не добил виза зашто бил многу дебел

March 15, 2015 A.M. 597

Сигурно се сеќавате на приказната за Јужноафриканецот Алберт Бутенхјуз, кој пред скоро две години стана интернет сензација заради неговата невообичаена приказна – властите на Нов […]