Сезонска работа во Грција 2016

February 13, 2016 A.M. 297

Доколку сте заинтересирани за некој од наведените огласи, испратете мејл на info@emigriko.mk Се бара собарка со познавање на англиски јазик, за работа на Кефалонија. Платата […]