Внимавајте на џепчии во Шведска

July 9, 2015 A.M. 0

Туристите и локалните жители во Шведска треба да бидат внимателни на џепчиите, особено по драматичниот пораст на вакви пријавени случаи во последните години. Според шведскиот […]