Како легално до работа во Германија?

October 30, 2015 A.M. 17

Има многу легални патишта за наоѓање работа во Германија. Генерално важи: колку подобра квалификација, толку поедноставно до работа. Оние што се заинтересирани за работа во […]

Студирање во Германија

April 29, 2015 A.M. 646

Размислувате за студирање во Германија? Пред да го направите Вашиот избор, бидете сигурни дека сте одбрале универзитет во Германија кој одговара на Вашите потреби и […]