Топ 10 најпосетени држави во светот

July 4, 2015 A.M. 591

Според статистичките податоци на Светската туристичка организација, минатата година повеќе од милијарда луѓе патувале надвор од својата држава. А доколку се прашувате на чии аеродроми […]

Пад на невработеноста во Шпанија

July 2, 2015 A.M. 34

Бројот на регистрирани невработени во Шпанија, очекувано се намали во месец јуни. Како резултат на почнување на туристичката сезона, трговците на мало, рестораните и другите […]