ВИДЕО: Како успешно да закажете термин во германска амбасада

Со оглед на моменталната ситуација со германска амбасада кога термини пуштаат еднаш месечно и тоа трае само неколку минути еве едно видео каде е објаснето како да ја пополните апликацијата за 10 секунди. Целата процедура се состои од 2 чекори.


За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија.

Македонци во Германија

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија.

Македонци во Германија