Заработувајте по 1 000 долари месечно од дома

Криптовалутите се децентрализирани дигитални валути што можат да бидат испратени на никого преку интернет. Тие не се поврзани со некоја посебна земја, па не постои централна банка што ги потврдува трансакциите. Наместо тоа, се користи специјален софтвер што создава јавна евиденција за секоја трансакција.

Ако знаете што правите, може да направите многу пари со помош на дигиталната валута. Но како сето тоа функционира и кој е најдобриот начин за да го направите тоа? Ова можете да го научите со помош на курсот „Beginner’s Guide to Cryptocurrency Mining“.

Курсот ви дава пристап до 13 предавања што ќе ви помогнат за брзо време да направите вистински пари. До времето кога ќе завршите со курсот, ќе можете да заработувате до 1,000 долари месечно од удобноста на вашиот дом. Курсот обично чини 180 долари, но тука можете да го добиете за само 10 долари.

Пријавете се ТУКА

Останати курсеви кои ви нудат заработувачка и напредување во кариерата:

Инвестирањето во криптовалути ќе ве збогати – еве како!

Земајте висока плата! Тренинг за кодирање и пристап до над 3.000 курсеви

Научете како да кодирате во „Javascript“

Може да почнете кариера во кодирање без диплома – еве како!

Со оваа професија може да заработите и до 120.000 долари годишно. Пријавете се на курсот!

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија.

Македонци во Германија

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија.

Македонци во Германија