Како да зборувате „австралијански“

Џош Хокинс кој стана вистинска интернет сензација со неговото видео пред неколку месеци, овојпат на YouTube објави лекција за тоа како да зборувате „австралијански“. Забавното видеото на фејсбук веќе има повеќе од 1.5 милиони прегледи.

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група ЕМИГРИКО