Корејска фирма ќе вработува студенти и дипломци

Корејската фирма Wens Lab Kit објавува оглас за стипендиски програми за млади студенти и дипломци од областа на компјутерските науки и бежичните комуникации. Доколку сте студент или штотуку сте дипломирале, можете да се пријавите за оваа програма која треба подоцна да резултира со вработување во оваа фирма.
Кандидатите треба да знаат англиски или корејски јазик.
Крајниот рок за пријавување е 25 март 2015.

Повеќе информации за тоа како да аплицирате, прочитајте тука.

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија.

Македонци во Германија