„Море сокол пие“ ечи во Германија

Мануела Боневска од Скопје веќе неколку години живее и работи во Фрајбург, Германија на својот Фејсбук профил се пофали со прекрасна случка оттаму.

Таа откри дека по нарачка, германска улична музичарка ѝ ја отпеала „Море сокол пие“ среде главната улица во градот.