Неверојатна глетка на полноќното сонце во Норвешка

Ако некогаш сте се запрашале како изгледа Арктикот кога сонцето не заоѓа, погледнете го видеото кое го направија млади норвешки авантуристи. Со своите 858 метри надморска височина, планината Dønnamannen не е толку висока, но погледот кој го нуди е спектакуларен.