Огласи за медицински персонал во Шведска

За потребите на универзитетска клиника во Стокхолм, Dignus Medical е во потрага по медицински персонал. За условите и начинот на аплицирање, можете да прочитате со кликање на секое работно место одделно.

Радиолози
Гастроентерохепатолог
Хематолог