Огласи за сезонска работа во Грција 2017

Доколку сте заинтересирани за некој од наведените огласи, испратете мејл на [email protected]


Се бара келнерка со одлично познавање на англиски јазик за работа во хотел.
Локација: Крит
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара девојка за работа во таверна.
Локација: Тилос
Плата: 800 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара продавачка со ЕУ пасош и познавање на англиски и руски јазик.
Локација: Родос
Плата: 800 евра со обезбедено сместување, храна и осигурување

Потребни се две девојки за работа во snack bar.
Локација: Крит
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Потребни се две собарки со ЕУ пасош за одржување на неколку вили, со услов да имаат возачка дозвола и основно познавање на грчки јазик.
Локација: Китнос
Плата: 800 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара келнерка на возраст до 30 години која ќе помага и во кујна во ресторан.
Локација: Пелопонез
Плата: 700-900 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара куќна помошничка со искуство и познавање на англиски јазик.
Локација: Миконос
Плата: 900 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара келнерка до 35 годишна возраст и познавање на англиски или грчки јазик за
работа во интернет кафе.
Локација: Едеса
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Потребни се две собарки со ЕУ пасош.
Локација: Миконос
Плата: 900 евра со обезбедено сместување, храна и осигурување

Потребни се две келнерки со ЕУ пасош за работа во кафетерија.
Локација: Родос
Плата: 1000 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара помошничка за работа во кујна во таверна.
Локација: Хиос
Плата: 800 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара келнерка за работа во кафетерија.
Локација: Лефкада
Плата: 900 евра со обезбедено сместување и храна

Потребни се келнерка и девојка за работа во кујна, со основно познавање на англиски
јазик.
Локација: Арки
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара келнерка до 30 годишна возраст.
Локација: Крф
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара собарка со ЕУ пасош.
Локација: Парос
Плата: 900 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара келнерка со ЕУ пасош за работа во таверна.
Локација: Хиос
Плата: 800 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара девојка за работа во кафетерија.
Локација: Лефкада
Плата: 900 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара девојка за работа во таверна.
Локација: Крф
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара собарка со основно познавање на грчки јазик.
Локација: Аморгос
Плата: 800-900 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара девојка на возраст до 35 години и познавање наанглиски јазик, за работа во
кујна.
Локација: Крит
Плата: 600 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара продавачка со ЕУ пасош за работа во супермаркет.
Локација: Родос
Плата: 900 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара собарка со основно познавање на англиски јазик.
Локација: Крит
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Потребни се собарка и помошничка во кујна со ЕУ пасоши.
Локација: Родос
Плата: 800 евра со обезбедено сместување и храна

Потребни се келнерка и шанкерка со ЕУ пасоши за работа во кафич.
Локација: Крф
Плата: 1000 евра со обезбедено сместување и храна

Се бара дечко со возачка дозвола А и Б категорија и ЕУ пасош за работа во Rent a car.
Плата: 1200 евра со обезбедено сместување и храна

Потребна е келнерка за работа во таверна.
Локација: Крф
Плата: 700 евра со обезбедено сместување и храна

Потребни се две девојки за работа во кујна во ресторан.
Локација: Кефалонија
Плата: 800-900 евра со обезбедено сместување и храна