Оглас за работа во градинка во Дубаи

The Children’s Garden е центар со билингвална програма за деца од предшколска возраст. Во моментов имаат неколку отворени работни места, а покрај наставните позиции, имаат потреба и од раководител и медицинска сестра. Според законските прописи на ОАЕ, за овие огласи можат да се пријават само женски лица.

Ако сте заинтересирани за наведените позиции, испратете го Вашето CV, мотивационо писмо и фотографија на [email protected] со наведување на позицијата за која аплицирате.

За да го видите официјалниот оглас и да прочитате повеќе за условите кои треба да ги исполнувате, кликнете тука.

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија