Платена волонтерска работа во Тајланд

International Humanity Foundation објавува оглас за амбициозни волонтери за работа во детски дом во Тајланд. Ова е програма во која учествуваат млади луѓе од целиот свет и е одлична можност да се стекнете со едно незаборавно доживување. Предност е ако веќе имате искуство во работа во деца. Иако е волонтерска работа, ќе Ви бидат покриени основните трошоци за живот.

f_14learning

За повеќе информации посетете го официјалниот сајт. А апликацијата можете да ја пополните тука.