Потребни се работници во “Адидас”, Сингапур

Седиштето на „Адидас“ во Сингапур бара работници за работа со корисници.

Програмата трае 18 месеци, а кандидатите треба да имаат добри комуникациски и компјутерски вештини, да зборуваат англиски јазик и да имаат средно образование.

Повеќе на:

http://jobs.adidas-group.com/job/Singapore-Retail-Trainee-Program-Store-Operations/71424800/?feedId=40300