Програма за млади лидери во Вашингтон

Светската младинска иницијатива за демократија во соработка со Меѓународниот форум за демократски студии објавува јавен повик за млади лидери кои сакаат да учествуваат во Hurford програмата во Вашингтон.
Кандидатите не треба да бидат постари од 30 години.

Краен рок за пријавување е 27 април.
Доколку сакате да аплицирате, испратете го формуларот, заедно со Вашето CV и две препораки на e-mail адресата [email protected] Формуларот можете да го најдете овде.

Повеќе информации за програмата прочитајте овде.