ВИДЕО: Филмски грабеж во Берлин сред бел ден. 4ца облечени како ѓубраџии ограбуваат транспортер на пари.

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група Македонци во Германија.

Македонци во Германија