„Хилтон“ хотел има потреба од хотелски персонал

Hilton Hotels & Resorts е ланец на луксузни хотели со повеќе од 92 години постоење.

„Хилтон“ хотелите во ОАЕ објавуваат оглас за хостеси, келнери, рецепционери, касиери, агенти за резервациии, работниците во кујна и друг хотелски персонал. Работните позиции се однесуваат на хотелите во Абу Даби, Дубаи, Рас ул Хаима, Ал Аин, Фуџеира и Шарџа.

Подетални информации за слободните работни места и начинот на аплицирање, можете да прочитате тука.