Индијците, Турците и Србите лани добиле најмногу германски работни визи, а еве каде се Македонците на оваа листа

0

На државјаните на Индија, Турција и Србија им е издаден најголем број национални работни визи од германските власти во 2022 година, покажуваат неодамнешните податоци на […]

Свештениците во Германија пребарувале порнографија преку службените компјутери

0

Свештеници и персоналот на архиепископијата во Келн гледале порнографија на службените компјутери, потврди надбискупот Рајнер Марија Воелки. Германските медиуми јавуваат дека се забележани околу 1.000 […]

НИКОЈ НЕ ВЕ ШПИОНИРА! Ова е ТАЈНАТА како Интернетот ГИ ЧИТА ВАШИТЕ МИСЛИ и прикажува РЕКЛАМИ за одредена содржина

0

Нашите интереси, содржината што ја следиме и информациите што ги споделуваме на социјалните мрежи и на Интернет создаваат виртуелна слика за нас, а невнимателната согласност […]