Огласи за работа во Германија

0

Возачи на виљушкариСе бараат виљушкаристи со искуство со виза или ЕУ пасош за работа во Триер, 54290.Плата 12,88 – 16,11 евра на час.Контакт: телефон: +49 […]

До денес, ЕМА има одобрено само четири вакцини: „Фајзер/Бионтек“, „АстраЗенека“, „Модерна“ и „Јансен“ (Џонсон и Џонсон)

ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА ПРЕДЛАГА СЛОБОДЕН ВЛЕЗ ВО ЕУ САМО ЗА ВАКЦИНИРАНИ СО 2 ДОЗИ, И ТОА ЗАСЕГА СО ВАКЦИНИТЕ ОДОБРЕНИ ОД ЕМА И СЗО

0

Европската  комисија предлага земјите-членки да дозволат влез само за граѓаните на земји кои не се во Европската Унија (ЕУ) кои ги примиле двете дози на […]