До работа во Германија преку Фејсбук?

0

Барате информации или работа преку социјалните мрежи? Фејсбук е особено актуелен кај граѓаните од Македонија и поранешна Југославија кои се надеваат на работа во Германија. […]

Јама со закопано богатство

0

Пристапот кон тоа баснословно богатство води преку една јама без дно што трагачите по злато ја прекопувале како луди речиси 200 години. И никој не […]

Измамата наречена One Coin

0

OneCoin беше една првите криптовалути која стана хит на Балканот пред нешто повеќе од две години кога многу корисници, вклучувајќи и македонски граѓани решија да […]

Измамата OneCoin

1

Во декември 2016 година, италијанскиот орган за конкуренција (“Autorità Garante della Concorrenza e del Mercato”) издаде наредба против компанијата поврзана со Ружа Игнатова One Network […]