Deutsche Post има потреба од поштари

Потребни услови:
– да имате над 18 години
– добро да го владеете германскиот јазик (пишување и читање)
– да бидете љубезни со клиентите
– да бидете физички издржливи
– да поседувате возачка дозвола од Б категорија

Вашата апликација можете да ја испратите на следната имејл адреса: [email protected]

12832438_10208465737458621_2724755056642686294_n

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група ЕМИГРИКО