Како до работа во Данска?

0

Според повеќе истражувања, во Данска живеат најсреќните луѓе, а причина за оваа среќа можеби е моделот за флексибилност на работна сила со кој Данците се […]

Како до работа во Словенија

0

Поради популарноста на Словенија меѓу граѓаните од другите поранешни југословенски земји, веб-страницата „Workism“ подготви основни информации за животот и работата во Словенија. Можност за вработување Веќе […]