Како легално до работа во Германија?

0

Има многу легални патишта за наоѓање работа во Германија. Генерално важи: колку подобра квалификација, толку поедноставно до работа. Оние што се заинтересирани за работа во […]

Дозвола за работа во Италија

0

Странците кои сакаат да работат во Италија, но не се државјани на ЕУ, прво да добијат работна дозвола Сите процедури поврзани со стекнување на работна […]