Париз има најлоши јавни тоалети?

Париз – градот на светлината, романсата и… најлошите јавни тоалети! Париз можеби навидум е еден од најпрекрасните градови на светот, но состојбата на тоалетите во […]

Топ 10 најпосетени држави во светот

Според статистичките податоци на Светската туристичка организација, минатата година повеќе од милијарда луѓе патувале надвор од својата држава. А доколку се прашувате на чии аеродроми […]

Огласи за Au Pair во Франција

Француско семејство има потреба од Аu Pair во периодот од јули до јануари наредната година, која ќе се грижи за нивните две деца на возраст […]