The Ritz-Carlton хотелите имаат потреба од персонал

The Ritz-Carlton е синџир на луксузни хотели на повеќе локации, а во моментов имаат потреба од персонал. За повеќе детали, кликнете на секое работно место.

Отворени работни позиции во Дубаи
Server-In Room Dining
Server-Palm Grill Restaurant
Server-Lobby Lounge
Food & Beverage Attendant
Server-Gulf Pavilion
Pool & Beach Hostess/Ambassador
Server-La Baie Lounge

Отворени работни позиции во Бахреин
Host/Hostess – Gourmet Lounge
Server
Server – Indian Restaurant
Server- Lobby Lounge
Servers – La Mediterranee
Hostess

Отворени работни позиции во Саудиска Арабија
Server
Lobby Lounge Manager

За повеќе вакви и слични информации придружете ни се во нашата фејсбук група ЕМИГРИКО